Salutare!
Cu ajutorul acestui tutorial puteti face legenda de pe forum sa arate mai elegent. Previzualizare:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tutorialul functioneaza doar in versiunile phpBB3 si punBB.
1. Pentru inceput, trebuie sa va asigurati ca aveti o imagine de fundal. In cazul meu, eu voi utiliza imaginea prezenta si mai sus. Daca doriti acelasi lucru, acesta este link-ul imaginii: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. Vizitati:
Panou de Administrare => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS.
3. Adaugati in foaia de stil CSS codul potrivit cu versiunea dumneavoastra:
=> Cod complet pentru versiunea phpBB3:
Faceti click pe butonul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pentru a salva modificarile efectuate.
Felicitari, cam atat a fost!
Cu ajutorul acestui tutorial puteti face legenda de pe forum sa arate mai elegent. Previzualizare:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tutorialul functioneaza doar in versiunile phpBB3 si punBB.
1. Pentru inceput, trebuie sa va asigurati ca aveti o imagine de fundal. In cazul meu, eu voi utiliza imaginea prezenta si mai sus. Daca doriti acelasi lucru, acesta este link-ul imaginii: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. Vizitati:
Panou de Administrare => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS.
3. Adaugati in foaia de stil CSS codul potrivit cu versiunea dumneavoastra:
=> Cod complet pentru versiunea phpBB3:
- Cod:
ul#picture_legend {
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
background-image: url('http://i34.tinypic.com/b80g87.png');
text-align: center;
padding: 24px 0;}
- Cod:
ul#pun-legend {
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
background-image: url('http://i34.tinypic.com/b80g87.png');
text-align: center;
padding: 24px 0;}
- EXPLICATII:
- ul#picture_legend si respectiv ul#pun-legend => Identifica legenda;
background-position: center; => Face imaginea de fundal sa fie centrata;
background-repeat: no-repeat; => Daca alegeti sa se repete, aceasta se va repeta toata pagina;
background-image: url('URL OF IMAGE OF CHOICE'); => Adaugati propria imagine in locul marcat cu italic;
text-align: center; => Centreaza si textul (Mesaje noi, Nu sunt mesaje noi) etc;
padding: 24px 0;} => Spatiu in interiorul legendei.
Faceti click pe butonul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pentru a salva modificarile efectuate.
Felicitari, cam atat a fost!
Tutorial creeat de ForumGratuit